Bamboe massage

Bamboe massage is een techniek waarbij tijdens de massage bamboestokken worden gebruikt. Door het gebruik van bamboestokken is het een stevige, maar ook ontspannende massage die doorwerkt op het gehele lichaam. De massage zorgt ervoor dat spanning en spierknopen verdwijnen.


Bamboe massage kan zorgen voor:

Bamboe massage heeft een ontspannende werking. De bamboe massage kan worden toegepast wanneer het nodig is de bloedsomloop opnieuw te stimuleren. Daarnaast helpt het de giftige stoffen uit het lichaam te zuiveren. Bamboe massage kan ook worden toegepast wanneer het nodig is triggerpoints en krampen te verlichten.

Hoe ziet de massage eruit:

Bamboe massage kan ingezet worden als ontspanning massage of als een stevige massage van rug, benen en armen.

Bamboemassage kan ook worden gegeven in combinatie met cupping massage. Bij het maken van een afspraak stemmen we samen af waar jij behoeft aan hebt.

De bamboemassage wordt met name aan de achterzijde van het lichaam ingezet


Massage wordt niet gegeven bij:

Bij gebruik van medicijnen, infecties en virusbesmetting. (dus ook hevige verkoudheid, koorts en griep), mensen die onder psychiatrische behandeling zijn, mensen met psychose of eerdere psychose, epilepsie, mensen die een pacemaker dragen, trombose, kinderen, bij zwangerschap, borstvoeding, hartaandoeningen of hoge bloeddruk.