Bodyscrub & massage Treatment

Scrub & massage

Door de huid te scrubben met een olierijke dode zee scrub worden de dode huidcellen verwijderd met als resultaat een heerlijk zachte en soepele huid die producten zoals crèmes en olie makkelijker kan opnemen. Je huid is schoner en je wordt sneller bruin. Net als crème kan de zon makkelijker doordringen. De combinatie van scrub en massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en vetverbranding wordt gestimuleerd. Uw huid wordt gevoed met rijke mineralen uit de zee.


Scrub & massage

Fijne combinatie van dode zeezout scrub, massage verwennen zowel lichaam als geest. Relax en geniet van deze scrub weldaad. Door de huid te scrubben met dode zeezout wordt de huid goed doorbloed en rijkelijk gevoed door de vele mineralen uit de zee. Na het scrubben wordt er gemasseerd met een massageolie. 

Er is keuze uit verschillende geuren scrub & massageolie

Massage wordt niet gegeven bij:

Bij gebruik van medicijnen, infecties en virusbesmetting. (dus ook hevige verkoudheid, koorts en griep), mensen die onder psychiatrische behandeling zijn, mensen met psychose of eerdere psychose, epilepsie, mensen die een pacemaker dragen, trombose, kinderen, bij zwangerschap, borstvoeding, na recente operaties, i.v.m. littekenweefsel, hartaandoeningen of hoge bloeddruk.