Magnesium Treatment

Magnesium zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest. Het ontspant spieren, zenuwen en bloedvaten. Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer magnesium tijdens stressvolle periodes. Het mineraal magnesium werkt het meest effectief door het te absorberen via de huid rechtstreeks naar onze cellen. Magnesium heeft een rustgevend effect op lichaam en geest, zorgt voor een heerlijke nachtrust, meer energie gedurende de dag en een gebalanceerde stressreactie in stressvolle situaties.


Scrub, lichaamspakking en massage gezicht en rug;

Scrub

De huid zal eerst (droog) gescrubd worden om zo alle dode huidcellen te verwijderen zodat de magnesium gel nog beter in de huid kan doordringen.

Magnesium

De magnesium gel wordt aangebracht en wordt je in folie gewikkeld en vervolgens omwikkeld in een infrarooddeken. Door de warmte (50 graden) van het deken zetten de poriën open en kan het product beter opgenomen worden. Vervolgens mag je +/- 30 min lekker genieten van de heerlijke warmte. Op de ingewreven plekken kunnen lichte tintelingen of warmte-effect merkbaar zijn.

Massage

Tijdens de pakking wordt een korte gezichtsmassage gegeven. De behandeling sluiten we af met een massage van de rug waarbij een magnesium olie wordt gebruikt. De magnesium producten die ik gebruik zijn van het merk Permsal met het erkend Zechstein keurmerk.

Deze producten zijn ook in salon verkrijgbaar

Tip: Niet scheren of waxen 1 dag voor de behandeling. Het zoutgehalte kan pas geschoren huid irriteren.

Magnesium is belangrijk voor:

Gezonde botten en tanden, voor hart en bloedvaten, bij hoge bloeddruk, voor de stofwisseling, bij spierkrampen, gezonde huid, bij gewrichtsproblemen, bij osteoporose, bestrijding van pijnen en migraine, bij menstruatiepijnen en overgangsproblemen, bij stress en slaapstoornissen, verzwakt immuunsysteem, depressie en angsten, bij overgewicht, bij diabetes, voor iedereen die aan sport doet.


Massage wordt niet gegeven bij:

Bij gebruik van medicijnen, infecties en virusbesmetting. (dus ook hevige verkoudheid, koorts en griep), mensen die onder psychiatrische behandeling zijn, mensen met psychose of eerdere psychose, epilepsie, mensen die een pacemaker dragen, trombose, kinderen, bij zwangerschap, borstvoeding, na recente operaties, i.v.m. littekenweefsel, hartaandoeningen of hoge bloeddruk.