Kokos Stempelmassage

Wordt jij ook zo gelukkig van de frisse en zoete geur van kokos!? Ervaar dan nu de kokos stempelmassage.

De kokos stempelmassage kan worden ingezet bij een zeer droge gevoelige huid. Het is een verzachtende olie die tegelijkertijd hydrateert. Kokosolie laat de huid zijdezacht aanvoelen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden.

De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Een stempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Brengt verlichting bij o.a.. spierpijn.

Hoe ziet de massage eruit?

Stempelmassage is een massage met warme buideltjes die worden opgewarmd doormiddel van stoom in een bad van kokosolie. De kokosstempels zijn gevuld met 100% kokos. Door het opstomen komt de kokos olie vrij.

De in kokosolie verwarmde kokosstempels masseren je lichaam, al wrijvend en stempelend met wisselende druk.  

Als de buitentemperatuur 25°C of hoger is wordt er geen stempelmassage gegeven. Bij een te hoge temperatuur krijgt het lichaam niet de kans de warmte kwijt te raken, wat kan leiden tot hoofdpijn of misselijkheid.

Massage wordt niet gegeven bij:

Bij infecties en virusbesmetting. (dus ook hevige verkoudheid, koorts en griep), mensen die onder psychiatrische behandeling zijn, mensen met psychose of eerdere psychose, epilepsie , mensen die een pacemaker dragen, trombose, kinderen, zwangerschap, borstvoeding, na recente operaties, i.v.m. littekenweefsel, hartritme stoornissen